Barion Pixel
Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy személyre szabott felhasználói élményt nyújtson. Az OK gombra kattintva Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Respro City maszkhoz szűrő (Filter)

Respro
8.800 Ft
Cikkszám: cityszűrők
Raktárkészlet: Raktáron
A Respro maszkok fő alkotóeleme a filter. A csomagban 2 db van.
RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA
RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA
2 - 4 munkanap alatt
OTP ÁRUHITEL
OTP ÁRUHITEL
Üzletünkben hitelre is vásárolhat
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, CSOMAGPONTRA SZÁLLÍTÁS
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, CSOMAGPONTRA SZÁLLÍTÁS
GLS házhoz, csomagpontra, Packeta, 24H
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
Átvételi pont az Üzletünken
Méretek:
8.800 Ft

Leírás és Paraméterek

A Respro maszkok szűrõjének anyagát elsősorban katonai alkalmazásra fejlesztették ki, amelynek célja a kiváló szűrõteljesítmény, s egyben törekedtek arra, hogy ne akadályozza viselőjét tevékenységének végzése közben. A maszkokhoz többféle filter kapható, amelyek természetesen cserélhetőek. A Respro ugyanazon szűrőanyagokat használja a különböző maszkok esetében, hogy ezzel segítse elő a szennyeződések széles skálájának szűrését mind városi, vidéki illetve otthoni környezetben.
Az aktiv szenes filterek többé kevésbé az alábbi anyagok kiszűrésére alkalmasak (fajtától függően):
savgázok, szerves gőzök (szénhidrogén), alacsony szintű ózon, fémes és nem fémes füstök, mikroszkopikus méretű részecskék, pollenek.

A City filter DYNAMIC A.C.C. /aktív szénanyagot/ tartalmaz és a szerves gõzök és a savgázok felületi abszorpciója, illetve kemoszorbciója elvén mûködik. A Dynamic A.C.C. mindkét oldala speciális anyaggal védett, hogy megakadályozza az irritáló porok légzõrendszerbe jutását. Szûrõkapacitása: PM10 /PM10 = kisebb, mint 10 mikron, de nagyobb mint 1 mikron méretû részecske/